Voor het stralen van oldtimers, machineonderdelen of meubelen komt u natuurlijk naar ons zandstraalbedrijf in Gelderland

Als u op zoek bent naar een ervaren zandstraalbedrijf in Gelderland waarbij alles draait om het leveren van topkwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een goed op elkaar ingespeeld team en een platte flexibele organisatie zorgen wij ervoor dat uw opdrachten op een juiste en veilige manier worden uitgevoerd, geleverd volgens afspraak. Met onze hightech zandstraaltechnieken verwijderen wij roest of verf in onze speciale straalcabines en zorgen daarna voor een afwerking naar wens, zoals spuiten, lakken of poedercoaten. Waarmee mogen wij u van dienst zijn? Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Bel: 0481-376768Contact

Zandstraalbedrijf in Gelderland

Zandstralen wordt ook wel gritstralen genoemd. Het is een oppervlaktebehandeling van harde materialen waarbij met behulp van een compressor en perslucht gritkorrels tegen een voorwerp worden geblazen om een schuureffect te bereiken. Er zijn veel soorten materialen die gezandstraald kunnen worden, zoals ijzer, aluminium, glas, hout etc. Soms wordt stralen als een voorbewerking ingezet, andere keren is het de laatste bewerking. Kort samengevat kunnen we zeggen dat zandstralen een moderne en efficiënte manier van schuren is. Een techniek die wij binnen ons zandstraalbedrijf in Gelderland tot in de puntjes beheersen.

Zandstralen is niet eenvoudig. De kunst bestaat erin om tot een natuurlijk en gelijkmatig resultaat te komen zonder plekken en reliëfvorming. Het straalmiddel, de afstand tot het oppervlak en de straaldruk hebben daarbij een grote invloed op het eindresultaat. Dit overlaten aan een gespecialiseerd zandstraalbedrijf is een verstandige keuze, want dan bent u verzekerd van een grandioos resultaat.

Wij stralen uw meubelen weer nieuw leven in

In tegenstelling tot sommige andere zandstraalbedrijven in Gelderland kunt u bij ons terecht voor het zandstralen van hout, zoals meubels, deuren of andere houten onderdelen. Onze opdrachten zijn zeer divers en daarom staan wij niet meer vaak voor een verrassing. Ook uw meubelen geven wij graag weer een nieuw leven. Onze prijzen? De prijzen voor het zandstralen van meubels is afhankelijk van het formaat van het meubel en de hardnekkigheid van de te verwijderen lagen.

Zandstralen kan ook toegepast worden op metaal. Op die manier kan een roest- of oxidatielaag verwijderd worden of de ondergrond verbeterd worden. Indien de ondergrond niet beschadigd mag worden kan men kiezen voor de optie sodastralen. Hierbij wordt enkel de lak verwijdert en blijft de ondergrond blank staal.

Kwaliteitszorg staat bij ons zandstraalbedrijf centraal. Met onze professionele straal- en spuitcabines hebben wij al vele uiteenlopende projecten succesvol voltooid. Naast kwaliteit kunt u rekenen op een goede service en ook voor advies kunt u te allen tijde bij ons terecht. Dankzij onze jarenlang ervaring zijn wij prima in staat om aan uw wensen te voldoen.

Ons spuit- en zandstraalbedrijf is gevestigd in Elst niet ver van Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Ede en Nijmegen, provincie Gelderland, maar wij hebben ook veel tevreden klanten in bijvoorbeeld, Noord-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Onze communicatielijnen zijn kort, zodat wij uw vraag snel is beantwoord. We zijn erg trots op onze expertise en delen deze graag met u.