Laat de velgen van uw auto of motor nu spuiten in iedere gewenste kleur

Zijn de velgen van uw auto door oxidatie aangetast of verweerd? Een goede reden om uw velgen te laten spuiten door ons spuitbedrijf in Elst, provincie Gelderland. De velgen van uw auto laten spuiten kan op verschillende manieren. We kunnen de velgen overspuiten in de originele kleur of andere gewenste kleur, maar als uw velgen zijn aangetast door oxidatie dan is stralen en spuiten de beste manier om uw velgen weer een mooi, nieuw jasje te geven. U heeft een keuze uit vele kleuren voor een glad en glanzend resultaat.

Bel: 0481-376768Contact

Wij beschikken over een aantal professionele spuit- en straalcabines waardoor u nooit lang hoeft te wachten op uw gerenoveerde velgen. In de loop der jaren heeft onze uitstekende service vele tevreden klanten opgeleverd. Onze klanten komen veelal binnen de driehoek Apeldoorn, Den Bosch en Amersfoort vandaan, maar zeker ook van (ver) daarbuiten. Wij spuiten de velgen van uw auto tegen een zeer scherpe prijs. Wilt u weten wat uw kosten zijn? Vraag direct een offerte aan.

Vakkundig spuiten wij de velgen van uw auto

Naarmate uw auto ouder wordt, heeft niet alleen de motor goed onderhoud nodig, want ook uw velgen hebben van tijd tot tijd een opknapbeurt nodig. Op die manier behoudt uw auto altijd zijn waarde. Velgen slijten door de invloed van het weer, remstof en ander vuil. Zeker een stalen velg kan bij een oudere auto goed roestig zijn. Nu kunt u dit oplossen door nieuwe velgen te kopen, maar als u originele velgen heeft is het soms zoeken naar een speld in de hooiberg. Vaak kunt dezelfde velgen niet eens meer kopen. Wij bieden u een prachtige oplossing door uw velgen te spuiten. Vakkundig en met oog voor elk detail.

Behalve de motor zijn de velgen zonder twijfel een van de meest kwetsbare onderdelen van uw auto. Een put in het wegdek of een hoge stoeprand kan gewoonweg niet altijd ontweken worden en dat heeft maar al te vaak velgenschade tot gevolg. Gelukkig kunnen wij uw velgen herstellen, zodat u niet per se een nieuwe set hoeft te kopen. Het spreekt voor zich dat dit meestal voordeliger is.

Uw autovelgen laten spuiten in iedere gewenste kleur

Velgen zijn altijd al een belangrijk onderdeel geweest van een auto. Ze zorgen onder andere voor een betere weglegging en geven uw auto een geheel eigen uitstraling. Velgen kunnen om verschillende redenen beschadigd raken. Onze professionals spuiten uw velgen weer als nieuw. Wilt u uw velgen laten personaliseren? Denk bijvoorbeeld aan het spuiten van velgen in bijzondere kleuren. Wij gebruiken daarvoor uiterst moderne apparatuur om altijd een topprestatie te kunnen leveren.

Ons straal- en spuitbedrijf is gevestigd in Elst niet ver van Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Ede en Nijmegen, provincie Gelderland, maar wij hebben ook veel tevreden klanten in bijvoorbeeld, Noord-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. Neem bij vragen gerust contact met ons op. We zijn erg trots op onze expertise en delen deze graag met u.