Op zoek naar een spuitbedrijf in Gelderland? Octo staat voor u klaar

Ons spuitbedrijf in Gelderland bedient een breed werkgebied. Daardoor is de diversiteit van onze opdrachten enorm. Van het stralen en spuiten van constructies, machineonderdelen en vrachtwagens, opleggers, oldtimers en nog veel meer. Wij geven u het beste advies en topkwaliteit resultaat. Alle objecten worden bij ons weer als nieuw. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Bel: 0481-376768Contact

Spuitbedrijf in Gelderland gespecialiseerd in hoogwaardig spuitwerk

Wij beschikken als gespecialiseerd spuitbedrijf in Gelderland over een aantal professionele straal- en spuitcabines. Daarnaast hebben wij nog een moffelcabine en een glasparel straalcabine om elk object op de juiste manier te kunnen behandelen. Ieder materiaal heeft namelijk weer net even een andere behandeling nodig om weer te gaan stralen. De keuze voor een behandeling maken wij op basis van de soort afwerking en het materiaal. In tegenstelling tot sommige andere spuitbedrijven denken wij graag met u mee over de uitdagingen van uw project. Het beste resultaat vanuit esthetisch en financieel oogpunt staat hierbij centraal.

Spuiten is een proces om een oppervlakte te beschermen, te verfraaien of op te laten vallen. Wilt u bijvoorbeeld uw velgen of oldtimer laten spuiten door een professional? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft uw klassieker lakschade opgelopen door bijvoorbeeld een muurtje of zijn uw velgen beschadigd door een stoeprand? Ook dit kunnen wij op een goede manier oplossen. Afhankelijk van de grootte van de kras, kunnen wij uw auto gedeeltelijk spuiten zodat dit u scheelt in de kosten. Velgen worden doorgaan helemaal gespoten om kleurverschillen te voorkomen.

Ervaren spuitbedrijf voor al uw machineonderdelen

Vindt u het belangrijk dat uw werkomgeving er strak uitziet? Wilt u er zeker van zijn dat uw bespoten machineonderdelen lang mee kunnen en bestendig zijn tegen hitte, chemische stoffen of extreme weersomstandigheden? Met onze hightech spuitapparatuur kunnen wij de meest uiteenlopende machineonderdelen spuiten. Naast het industrieel spuiten, spuiten wij ook bijvoorbeeld transportmiddelen zoals opleggers en vrachtwagens.

Wij zorgen voor een grondige afwerking zodat u verzekerd bent van een lange levensduur op de kwaliteit van het spuitwerk en is daarmee de investering meer dan waard. Wij werken snel en efficiënt doordat alle werkzaamheden uitgevoerd worden onder één dak. Dit alles resulteert in een professioneel resultaat van hoge kwaliteit.

Straal- en spuitbedrijf met korte lijnen

In tegenstelling tot sommige andere spuitbedrijven is Otco een straal- en spuitbedrijf dat werkt met korte lijnen. Hier staat een gedreven en enthousiast team van professionals voor u klaar. Daarmee garanderen wij honderd procent betrokkenheid bij al onze projecten. Wij staan voor de kwaliteit van onze projecten. Met het door ons zelf ontwikkelde kwaliteitsbeheersysteem houden wij de voortgang van elk project nauwlettend in de gaten, van testen tot afleveren.

Ons straal- en spuitbedrijf is gevestigd in Elst niet ver van Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Ede en Nijmegen, provincie Gelderland, maar wij hebben ook veel tevreden klanten in bijvoorbeeld, Noord-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. Wij staan garant voor een hoogwaardige afwerking, duurzaam eindresultaat en gebruik van innovatieve technieken. Neem bij vragen gerust contact met ons op. We zijn erg trots op onze expertise en delen deze graag met u.