Voor reparatie, stralen en spuiten van containers bent u bij ons aan het juiste adres

Elke container brengen wij weer in topconditie. Refurbish of het ombouwen van een systeem, in onze werkplaats is volop kennis beschikbaar om uw container weer helemaal in goede staat te brengen. Zowel voor reparatie, spuiten of stralen van containers kunt u zich geen betere partner wensen. Zo kunt u flink besparen op de aankoop van nieuwe containers. Onze behandelmethodes werken ook preventief, want door de verbeteringen is er in de toekomst minder kans op schade en profiteert u van een langere levensduur. Wij houden van innovatieve uitdagingen en zijn niet bang om iets nieuws aan te pakken. Neemt u maar eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel: 0481-376768Contact

Reparatie, stralen en spuiten van containers in eigen werkplaats

Naast een moderne werkplaats in Elst om de nodige reparaties uit te voeren, hebben wij diverse spuit- en straalcabines om containers weer van een nieuw en beschermend jasje te voorzien. Wij hebben een ruime ervaring met het stralen, repareren en spuiten van zeecontainers, transportcontainers of afvalcontainers. Ook voor het ombouwen van containers kunt u bij ons terecht.

Op containergebied bieden wij verschillende mogelijkheden. Denk aan het spuiten van een container in uw bedrijfskleuren en met uw logo om deze representatief te maken. Wilt u een beschermende laag laten aanbrengen tegen roest? Hiervoor kunnen wij verschillende coatings inzetten. Altijd tegen een zeer scherpe prijs.

Stralen en spuiten van allerlei soorten containers

Alle soorten containers zoals een zeecontainer, open top container, standaard container, flat rack container, tankcontainer etc. moeten in prima staat zijn om de veiligheid te kunnen garanderen. De meesten worden intensief gebruikt en vooral zeecontainers bevinden zich in een agressief, maritiem milieu. Zouten en chemicaliën werken in op het staal en zorgen ervoor dat de containers gaan roesten. Een nieuwe coating laten aanbrengen zorgt voor de nodige bescherming. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals grootte en techniek. Zowel spuiten, stralen als coaten behoren tot de mogelijkheden.

Containers groot of klein, open of gesloten, bij ons zijn ze voor onderhoud in goede handen. Of het nu gaat om een reparatie, stralen, spuiten of coaten van een container, wij kunnen u altijd van dienst zijn. Wij stellen ons als specialist ten doel om bestaande containers in goede staat te brengen en te houden om een zo lang mogelijke levensduur te bereiken. Onze prijzen zijn afhankelijk van uw wensen, maar is altijd voordeliger dan een nieuwe container kopen. Door onze efficiënte, no-nonsense organisatie hebben we de flexibiliteit om snel te reageren op al uw vragen. Wij doen alle werkzaamheden aan uw containers met een zeer snelle levertijd.

Ons straal- en spuitbedrijf is gevestigd in Elst niet ver van Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Ede en Nijmegen, provincie Gelderland, maar wij hebben ook veel tevreden klanten in bijvoorbeeld, Noord-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. Neem bij vragen over bijvoorbeeld reparatie, stralen en spuiten van containers gerust contact met ons op. We zijn erg trots op onze expertise en delen deze graag met u.