Stralen en spuiten van oldtimers is een unieke basis voor kwaliteit en duurzaamheid. Vraag vrijblijvend om een offerte

Heeft uw geliefde oldtimer een metamorfose nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het stralen en spuiten van oldtimers en hebben daarvoor een speciaal ingerichte straalcabine waar eerst roest en ander vuil tot diep in de poriën wordt verwijderd. Hierna kunnen wij, als gewenst, een nabehandeling toepassen. Uiteraard zijn wij niet beperkt tot het straalwerk voor oldtimers. Voor het stralen van praktisch al uw metalen onderdelen van klein tot middelgroot formaat kunt u bij ons terecht. Naast het straalwerk kunt u bij ons ook terecht voor een deskundig advies over het vervolgtraject bijvoorbeeld over diverse vormen van coatings of andere nabehandelingstechnieken.

Bel: 0481-376768Contact

Specialist in het stralen en spuiten van oldtimers

Onderhoud van een oldtimer is belangrijk om het voertuig in topconditie te houden. Het leidt tot minder slijtage, hogere betrouwbaarheid, een langere levensduur en uiteindelijk leidt het tot lagere kosten. Het laten stralen en of spuiten van een oldtimer maakt deel uit van goed onderhoud, want niet alleen ziet uw voertuig er straks weer goed uit, maar door onze techniek wordt uw voertuig ook beter beschermd tegen invloeden van buitenaf en voorzien van een mooie laklaag. Van welke soort oldtimer bent u de trotse bezitter?

Een auto van meer dan 25 jaar noemen we een oldtimer. Oldtimers kunnen echter ook bromfietsen of motorfietsen zijn, maar die krijgen dit etiket pas na meer dan 30 jaar. Voor alle oldtimers gelden speciale regelingen, zoals in sommige gevallen vrijstelling van motorrijtuigenbelasting, vrijstelling van technische keuring en aparte goedkopere oldtimer-verzekeringen. Bij ons kunt u terecht voor een bijzondere behandeling van uw oldtimer, namelijk fijnstralen.

Fijnstralen van oldtimers tegen zeer scherpe prijzen

Mooie oldtimers vragen om speciaal onderhoud. Het laten fijnstralen van uw oldtimer auto zorgt ervoor dat u straks weer in een prachtig uniek voertuig kunt rondrijden. Het fijnstralen en of spuiten gebeurt in een special straalcabine. De grootste cabine die wij hebben is 14 x 6 meter, breed, lang en hoog genoeg om ook een grote oldtimer te stralen om daarna in een nieuw jasje de weg op te gaan.

In een oldtimer rijden is nu eenmaal anders dan in een moderne auto. Bij een moderne auto staat vaak comfort en zuinigheid voorop, maar is niet te vergelijken met de esthetische schoonheid van een oldtimer. Het laten stralen en spuiten van uw oldtimer verhoogt die schoonheid. Wij doen dit tegen zeer scherpe prijzen, want ook voor ons zijn oldtimers heel speciaal.

Een oldtimer wordt meestal gekocht om emotionele redenen en een moderne auto vaker om rationele. Veel mensen vinden oldtimers mooier, sfeervoller, meer ‘karakter’ hebben en vinden het leuk om er mee te pronken op oldtimer evenementen waar liefhebbers elkaar ontmoeten. Ook het gevoel meer betrokken te zijn bij het rijden in een oldtimer speelt vaak een rol om tot aankoop over te gaan.

Ons straal- en spuitbedrijf is gevestigd in Elst niet ver van Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Ede en Nijmegen, provincie Gelderland, maar wij hebben ook veel tevreden klanten in bijvoorbeeld, Noord-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. Neem bij vragen over het stralen en spuiten van oldtimers gerust contact met ons op. We zijn erg trots op onze expertise en delen deze graag met u.